Jump to content


Photo

Different results when moving away from SMS


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ielite

ielite
  • Members
  • 704 posts

Posted 13 June 2012 - 09:06 PM

I was reading this article on Debugging

http://smartmobilest...error-handling/

when i tested my latest demo


http://smsbasicsandb...ar-control.html(dead link)

in all the browsers

Safari
Firefox
Chrome
IE

nonw seem to display my button glphs. They only show if i run it within SMS


I have place it here for you to see

https://dl.dropbox.c...1312/index.html (dead link)


What am i doing wrong? Am i suppose to deploy theimages differently?

Thanks

Shane
http://smsbasicsandbeyond.blogspot.com (dead link)

Edited by Bear, 05 August 2014 - 10:10 AM.
Dead links...

  • Welchtaut, Ekbergket, RudyAttemia and 5 others like this

#2 Cipher Diaz

Cipher Diaz
  • Administrators
  • 313 posts

Posted 13 June 2012 - 11:00 PM

You have "/res/" .. should be "res/" :)
Some browsers are picky about that, but webkit seems to handle it

#3 ielite

ielite
  • Members
  • 704 posts

Posted 14 June 2012 - 02:43 AM

actually, i used your innerHTML example that you gave me from here:

http://smartmobilest.../topic/toolbar/(dead link)

I went and changed it, tried it, and it worked!

but the changing of those for the ToolbarButton Glyph property still didn't work

Shane
http://smsbasicsandb...d.blogspot.com/(dead link)


Edited by Bear, 05 August 2014 - 10:08 AM.
Dead links


#4 Cipher Diaz

Cipher Diaz
  • Administrators
  • 313 posts

Posted 20 June 2012 - 05:20 PM

It would seem that both caption and glyph needs to be there. This is not by our design but the HTML button class. It would be easier to just derive a new toolbar from the source and use DIV elements instead




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users