Jump to content


Photo

Layouts missing?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ielite

ielite
  • Members
  • 701 posts

Posted 13 January 2016 - 04:16 AM

I had this issue in the past, but when I reinstalled i got it back

 

Now, all of a sudden , they are gone again

 

Where are my layouts?

 

http://i64.tinypic.com/2wedn6d.png



#2 Jørn E. Angeltveit

Jørn E. Angeltveit
  • Administrators
  • 297 posts
  • LocationNorway

Posted 13 January 2016 - 10:24 AM

Which version?

 

Are they listed under "Layout" in "IDE Settings"?

Do you have "presets.xml" on your machine?



#3 ielite

ielite
  • Members
  • 701 posts

Posted 14 January 2016 - 05:31 PM

version 2.2.0.4

 

No, there is nothing listed in IDE Settings

 

I do have the "presets.xml"  on my machine, but when i view the file, this is all i see 

 

<presets />

 

I guess I will have to do a re-install. I cant imagine what has happened to make my IDE start do all this funny stuff.

 

Which version?

 

Are they listed under "Layout" in "IDE Settings"?

Do you have "presets.xml" on your machine?



#4 ielite

ielite
  • Members
  • 701 posts

Posted 14 January 2016 - 06:28 PM

I delete all the folders and files from my install folder (except the "projects" folder, "user.lic" file, and  the SmartUpdate.exe file. I then ran the SmartUpdate to get all the files back.  I ran the program now - i see the layouts in the dropdown box, but I no longer see a "presets.xml" file on my machine






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users